В Києві розпочався 10-й ювілейний Український Енергетичний Форум

26 лютого 2019р., в готелі «Інтерконтиненталь», відкрився 10-й ювілейний Український Енергетичний Форум Інституту Адама Сміта, за участі провідних українських та міжнародних експертів та представників енергетичних компаній.

Цьогорічна конференція присвячена питанням збільшення національного видобутку, диверсифікації та надійності енергопостачання шляхом реформ, прозорості й модернізації. Форум відкрив прем’єр міністр України Володимир Гройсман.

Спікером 10-го ювілейного форуму є президент Української Водневої Ради, Голова наглядової ради сонячної електростанції «Токмак Солар Енерджі» Олександр Рєпкін.

28 лютого, в рамках сесії «Спеціальний фокус на нових технологіях в секторі відновлювальної енергетики» Олександр Рєпкін розповість про роботу відновлювальної енергетики в Україні. Зокрема, про енергетичний потенціал використання водню. Засновник «Токмак Солар Енерджі» пояснить, як водень може стати основою національної економіки та стимулювати наступний етап науково-технологічної революції в Україні та світі. В цьогорічній доповіді Олександр Рєпкін, також, зосередить увагу на проблемах акумуляції «чистої» енергії (зокрема, водневої) на сезон та довготривалий час збереження.